07:49 28.09.2021

Зеленський запропонував керівництву Facebook розглянути можливість відкриття офісу компанії в Україні

1 хв читати
Зеленський запропонував керівництву Facebook розглянути можливість відкриття офісу компанії в Україні

Президент України Володимир Зеленський запропонував керівництву американської соціальної мережі Facebook розглянути можливість відкриття офісу компанії в Україні.

Як повідомляє прес-служба глави держави, Зеленський провів відеоконференцію з головним операційним директором компанії Шеріл Сендберг і віце-президентом Ніком Клеггом і запросив представників Facebook відвідати форум "Дія. Саміт", який відбудеться в Києві 29 листопада.

"Це було б серйозною підтримкою digital-напрямку в Україні. Ми впевнені, що будемо першими в Європі з реалізації всіх цифрових послуг. Ваш приїзд був би дуже хорошим сигналом", - наголосив президент.

Як зазначив присутній при переговорах віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, "передвиборна президентська кампанія Володимира Зеленського була найбільш технологічною в світі, а ключовими каналами комунікації під час цієї кампанії були сервіси Facebook і Instagram".

За словами головного операційного директора Шеріл Сендберг, "Facebook прагне надавати кращі послуги і підтримку українським користувачам". "Це відображується в різних діях компанії, включно з нещодавнім запуском Facebook AMBER Alert в Україні, і ми сподіваємося в майбутньому зміцнити нашу співпрацю", - зазначила вона.

Також учасники відеоконференції обговорили питання відкриття R & D-центру Facebook в Україні.

Крім того, Зеленський ознайомив представників Facebook із ключовими досягненнями України у впровадженні цифровізації і кроками в напрямі вдосконалення податкового та правового режиму для IT-компаній.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА