13:42 28.05.2021

"Укртелеком" проводить легалізацію кабелів у ККЕ Києва - до 19% кабелів розміщені нелегально

2 хв читати
"Укртелеком" проводить легалізацію кабелів у ККЕ Києва - до 19% кабелів розміщені нелегально

АТ "Укртелеком" запропонувало столичним провайдерам-власникам несанкціоновано розміщеного телекомобладнання у кабельній каналізації електрозв'язку (ККЕ) розпочати роботу з легалізації відносин шляхом підписання відповідних договорів.

"Інвентаризація кабелів зв'язку проводиться регулярно на окремо визначених ділянках ККЕ та оглядових пристроях. За даними інвентаризації минулих періодів, відсоток "нелегальних" кабелів у ККЕ "Укртелекому" становить від 7% до 19% від загальної кількості всіх кабелів, прокладених у ККЕ", - сказав у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" директор із корпоративних комунікацій "Укртелекому" Михайло Шуранов.

Як наголошується у повідомленні на сайті "Укртелекому", ресурс ККЕ обмежений і всі провайдери повинні мати рівні права доступу та користування ним. Відповідно, "Укртелеком", який є власником і балансоутримувачем ККЕ, проводить низку заходів для наведення ладу в кабельній каналізації, забезпечення однакових умов користування нею для всіх гравців ринку.

Протягом червня "Укртелеком" проведе легалізацію кабелів зв'язку в оглядових пристроях кабельної каналізації столиці та пропонує у зв'язку з цим власникам несанкціоновано розміщеного в ККЕ телекомобладнання розпочати роботу з легалізації відносин шляхом підписання відповідних договорів, заявку на підписання яких можна буде подати з 1 до 30 червня 2021 року.

За словами Шуранова, після Києва така ініціатива буде реалізована і в інших містах України.

"Наша мета - дати колегам із ринку комфортні можливості для легалізації та роботи відповідно до українського законодавства", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА