15:37 20.08.2019

Замість Олександра Ткаченка "1+1" очолив В'ячеслав Мієнко

1 хв читати
Замість Олександра Ткаченка "1+1" очолив В'ячеслав Мієнко

 Генеральним директором телеканалу "1+1" (ТРК "Студія 1+1") замість обраного народним депутатом України Олександра Ткаченка став В'ячеслав Мієнко, який раніше обіймав посаду заступника гендиректора з правових питань, повідомляє портал "Детектор медіа".

У групі "1+1 медіа" створено новий керівний орган - правління (група не має статусу юридичної особи). Членами правління стали В'ячеслав Мієнко, Світлана Павелецька, Ярослав Пахольчук, Максим Кривицький, Дмитро Тузов, Ганна Ткаченко.

Сам Олександр Ткаченко отримав звання почесного президента "1+1 медіа".

Генеральний продюсер каналу ТЕТ Вікторія Левченко стане генеральним продюсером виробничого напряму "1+1 медіа" - "1+1 продакшн" - з 16 вересня 2019 року.

Нову управлінську структуру презентували 20 серпня співробітникам групи "1+1 медіа". Остаточно вона має розпочати роботу до березня 2020 року, повідомляє "Детектор медіа".

Ткаченко звільнився з посади генерального директора каналу "1+1" та "1+1 медіа" у зв'язку з обранням народним депутатом. Він також продав свої міноритарні частки в структурі власності каналу "1+1", компанії "1+1 продакшн" і вийшов з наглядової ради Одеської кіностудії.

У прес-службі "1+1 медіа" уточнили, що в новій структурі медіахолдингу відбувається чіткий поділ на бізнес-одиниці та корпоративні сервіси. Зокр

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА