13:24 15.06.2021

Фракція "Євросолідарність" оголосила бойкот телеканалу "1+1" - прес-служба

2 хв читати
Фракція "Євросолідарність" оголосила бойкот телеканалу "1+1" - прес-служба

Народні депутати, що входять до складу фракції політичної партії "Європейська солідарність", оголосили бойкот телеканалу "1+1".

Як повідомляє прес-служба політсили у вівторок, про своє рішення, яке було ухвалено через "маніпуляції, сексизм, поширення проросійських меседжів та медіакілерство", нардепи повідомили під час брифінгу у Верховній Раді.

Повідомляється, що у такий спосіб парламентарі підтримали співголову фракції Ірину Геращенко, яка, будучи членом команди п'ятого президента України Петра Порошенка, "зазнала інформаційної атаки".

"Ганебне дійство, що відбулося минулого четверга на каналі Зеленського, Медведчука і Коломойського 1+1 "Право на владу" – це була замовна інформаційна атака на команду п’ятого президента України Петра Порошенка. Вона носила відверто проросійський характер, адже повторювала кремлівську пропаганду", - зазначила народний депутат Марія Іонова.

Вона наголосила, що під час програми Ірина Геращенко "зазнала атаки не тільки як професіонал, а й як жінка і мати".

"І це реальне становище в Україні, в якому перебувають жінки-політикині. Такі сексистські висловлювання притаманні команді Зеленського. Ми з вами пам’ятаємо про "18-річну дівчинку" і "бабусю", вже не говорячи про "корабельні сосни" і "піддутих", - нагадала Іонова.

У свою чергу народний депутат, герой України, генерал-лейтенант Михайло Забродський зазначив, що така поведінка з боку медіа не є шляхом у майбутнє, а нардеп Вікторія Сюмар заявила, що фракція звернеться до Служби безпеки України через те, що під час програми "транслювали дуже багато проросійських наративів, а також були цитати, що принижують українських полонених".

"Мені дуже прикро сьогодні говорити, що у цій програмі журналістика померла вже давно. Але такі маніпуляції насправді шкодять країні, тому що покликані вони не з’ясовувати правду, не давати людям інформацію, а виконувати політичні замовлення від Офісу президента з вулиці Банкової… Ми підтримуємо Ірину Геращенко. Ми кажемо "ганьба" такій програмі. Ми констатуємо, що на сьогодні це пропагандистське шоу від влади і абсолютно владний канал. Оголошуємо бойкот", - резюмувала Сюмар.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА