13:10 16.09.2020

Нефьодов піде під №1 у списку "Голосу" на виборах до Київради

2 хв читати
Нефьодов піде під №1 у списку "Голосу" на виборах до Київради

Колишній глава Державної митної служби України Максим Нефьодов заявив, що балотуватиметься на майбутніх місцевих виборах до Київської міської ради від партії "Голос".

"… настав час вийти за межі зони комфорту - я йду під №1 на вибори в Київраду з командою "Голос". Звісно, мені то дуже комфортно нарешті не бути держслужбовцем, але просто дивитись на те, як країна в черговий раз втрачає можливості для стрибка вперед, нема сил...", - написав Нефьодов на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу вранці.

Він пояснив своє рішення тим, що вважає за потрібне присвячувати частину життя громадській діяльності, щоб робити Україну кращою: "Вікно можливостей в уряді зараз закрилось - замість реформ у більшості сфер навіть не тупцювання на місці, а ерозія і відступ. Тому логічно спробувати щось змінити в місті, де я народився і живу. У мене немає нерухомості за кордоном чи маєтків у закритих котеджних містечках, я ходжу пішки по вулицях, стою в корках, дихаю цим повітрям і миюся під "прекрасно очищеною" водою з Дніпра. Тому я, звісно, хочу, щоб Київ реалізував свій потенціал і став сучасним і комфортним для людей містом".

Пояснюючи, чому він йде з командою партії "Голос", Нефьодов зазначив, що ця політсила найближча до його поглядів - і економічних, і етичних.

"Це партія, яка виступає за модерн, а не за архаїку, за європейську Україну, а не російське болото, за ліберальну економіку, а не популізм і соціалістичне минуле. Це партія, яка якщо іноді і помиляється, то це чесні помилки, а не робота на олігархів чи власну кишеню. Це партія, яка найближче до принципів "партії", а не лідерського проекту під конкретну особу. Ми ведемо в Київраду чудову команду, де є люди, які своїми руками будували компанії, захищали Україну, лікували хворих (і навіть закидали м'ячі в корзину в NBA)", - написав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА