18:46 05.09.2020

Порошенко: Cанкції від Росії - як нагорода за оборону України

2 хв читати
Порошенко: Cанкції від Росії - як нагорода за оборону України

Санкції, введені Росією проти українських депутатів - це як нагорода за захист державних інтересів України, переконаний п'ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко.

"Російська Федерація ввела персональні санкції проти Петра Порошенка. Це як державна нагорода. А крім того, проти Олега Синютки, проти Степана Кубіва та багатьох інших патріотів. Це - як знак якості", - заявив він під час поїздки в Дрогобич Львівської області, повідомляє прес-служба "Євросолідарності".

"Вони намагалися шість років нас налякати. Шість років, завдяки нашим з вами зусиллям, ми зберегли Україну. Шість років ми руйнували їхні плани розірвати Україну і створити Новоросію. Шість років тому юнаки і дівчата, зокрема з Дрогобича, їхали на Майдан для того, щоб зберегти європейську Україну. А потім прямо з Майдану на фронт для того, щоб дати відсіч російській агресії, яка ніяк не може змиритися з самим фактом існування нашої з вами незалежної держави", - зазначив Порошенко.

Він наголосив, що "Євросолідарність" і всередині країни продовжує тримати оборону проти п'ятої колони Кремля і непрофесійної влади, яка боїться опозиційних політиків більше, ніж справжніх ворогів України

"Проти кого вони борються? Хто для них вороги? Софія Федина - тому що президент вважає себе проти неї постраждалим. Він її боїться. Так ми ж і не обіцяли легкого життя, ми обіцяли, що фракція "Європейської Солідарності" і буде тим парламентським спецназом, який не дасть нас затягнути за волосся в Російську імперію", - заявив Порошенко.

Як повідомлялося, уряд РФ розширив список осіб, проти яких запроваджуються санкції. Серед внесених до списку санкцій 43 українських громадян п'ятий президент України Петро Порошенко, а також нардепи від "Європейської солідарності" – Ахтем Чийгоз, Михайло Забродський, Софія Федина ; від "Голосу" – Святослав Вакарчук, Кіра Рудик, Сергій Рахманін, Ярослав Юрчишин; від "Батьківщини" – Валентин Наливайченко, Сергій Тарута, Михайло Волинець; нардеп Олександр Сухов (група "Довіра") та інші.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА