12:14 08.08.2020

Кабмін до кінця місяця заборонив в'їзд і виїзд з території Криму – Немчинов

2 хв читати
Кабмін до кінця місяця заборонив в'їзд і виїзд з території Криму – Немчинов

 Уряд України ухвалив рішення про тимчасове припинення роботи контрольних пунктів в'їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим та м. Севастополя і виїзду з неї, повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчинов за підсумками позачергового засідання уряду в суботу.

Це обумовлено дорученням президента України Кабміну переглянути режим роботи КПП в'їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим та міста Севастополя - рішення спрямоване на запобігання поширенню на території України Covid-19, написав Немчинов у мережі Телеграм.

"Таким чином, тимчасово припиниться з 8.00 9 серпня 2020 р. до 8.00 30 серпня 2020 р. робота контрольних пунктів в'їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим та міста Севастополя та виїзду з неї, крім пропуску громадян України та членів їхніх сімей:

- місце проживання яких в установленому законом порядку зареєстровано в Автономній Республіці Крим або місті Севастополі, а також їх транспортних засобів, вантажів та іншого майна – на в’їзд;

- місце проживання яких в установленому законом порядку зареєстровано за межами Автономної Республіки Крим або міста Севастополя, а також їх транспортних засобів, вантажів та іншого майна – на виїзд; які дали згоду на самоізоляцію з використанням електронного сервісу "Дій вдома" Єдиного державного веб-порталу електронних послуг із моменту перетину контрольних пунктів в’їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим і міста Севастополя та виїзду з неї;

- осіб з метою забезпечення захисту національних інтересів або у зв’язку з виконанням міжнародних зобов’язань, представників дипломатичних установ та гуманітарних місій, що виїжджають з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і міста Севастополя, а також їх транспортних засобів, вантажів та іншого майна", – цитує Немчинов рішення Кабміну .

Виїзд з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя інших категорій іноземців та осіб без громадянства здійснюється за погодженням з Міністерством із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, зазначив міністр Кабміну.

Виїзд з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя та в'їзд на неї громадян України за наявності підстав гуманітарного характеру здійснюється за рішенням Голови Державної прикордонної служби за погодженням з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА