13:05 20.05.2020

Зеленський про Баканова: Такого чесного глави СБУ в Україні не було

2 хв читати

Президент України Володимир Зеленський задоволений роботою глави Служби безпеки України Івана Баканова, хоч і визнає недостатність у нього професіоналізму та досвіду в цій сфері.

У середу на прес-конференції в Києві глава держави зазначив, що Баканову немає сенсу приховувати щось у своїх деклараціях про доходи. "Щодо декларування нерухомості, грошей або бізнесу, якого, мені здається, немає у Івана Баканова. По-перше, Іван Баканов нічого не боїться, а все, що у нього є, було придбано ще до політичної кар'єри, ще багато років тому, навіть до того, як він став працювати в студії "Квартал 95", у нього був його будинок, в якому він живе", - розповів Зеленський.

Він визнав, що дружить з главою СБУ і цінує його людські якості. "Ми справді дружимо. Я справді поважаю його як порядну людину. Знаю, і ви це знаєте, що такого чесного і професійного, може, з точки зору професіоналізму і досвіду чогось не вистачає Баканову, але мені здається, що за цей рік він показав, що такого чесного глави СБУ в Україні ніколи не було", - висловив переконання Зеленський.

Говорячи безпосередньо про законопроект, в якому йдеться про засекречування декларацій співробітників СБУ, Зеленський зазначив: "Що стосується законопроекту... не можу сказати про всі деталі... Іван Баканов мені сказав... що у нього є пропозиції, зміни, що деякі люди не можуть показувати (певну інформацію в декларація про доходи - ІФ-У), тому що є співробітниками СБУ, вони не можуть показувати, де вони живуть".

Зеленський пообіцяв обговорити з главою СБУ і профільним комітетом парламенту питання відкриття декларацій співробітників СБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА