14:49 04.05.2020

Гончаренко поки що не має "прямих планів" на вибори мера Києва, але розробку програми розвитку міста продовжує

2 хв читати

Після офіційного оголошення про початок виборчої кампанії в Києві буде ухвалено рішення про формат участі в місцевих виборах, проте розпочата підготовка програми розвитку столиці триватиме, заявив агентству "Інтерфакс-Україна" народний депутат фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.

"Вибори ще не оголошені, тому якихось прямих планів немає, але Київ для мене вже не перший рік рідне місто, яке я дуже люблю і хочу, щоб воно розвивалося. Маючи досвід в місцевому самоврядуванні, я вирішив теж поділитися своїми думками, як місто має розвиватися", - сказав Гончаренко агентству "Інтерфакс-Україна".

Політик назвав "Команду Гончаренка", яка розробляла оприлюднений ним пост у соцмережах із тим, які зміни необхідні Києву, позапартійної структурою.

"Це скоріше можна назвати позапартійної структурою із людей, з якими ми разом проговорювали плани того, як може розвиватися Київ і від імені цього "бренду" ми написали цей допис. Звісно, я є членом "Європейської солідарності", входжу в президію партії, просто ця робота була здійснена мною та моїми друзями із цієї нашої такої громадської організації", - додав нардеп.

За словами Гончаренка, він продовжить роботу в цьому напрямі.

"Ми робитимемо і статті, і презентації. Звісно, це було першим кроком - ми поділилися ним для суспільної дискусії, і обов'язково продовжуватимемо роботу з презентації нашого бачення та підготовки програми для Києва", - анонсував нардеп.

Він заявив, що після оголошення про початок виборчої кампанії разом із партією "Європейська солідарність" ухвалюватиметься рішення про формат участі в місцевих виборах.

"Коли будуть оголошені місцеві вибори, то я разом зі своєю партією, "ЄС", ухвалюватимемо рішення про формат участі і так далі", - сказав член фракції "ЄС".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА