19:54 21.04.2020

Відсутність професійної команди є основною помилкою Зеленського

2 хв читати
Відсутність професійної команди є основною помилкою Зеленського

Основна помилка президента України Володимира Зеленського, якого рік тому громадяни обрали главою держави - відсутність професійної команди, вважає народний депутат з фракції "Опозиційна платформа - За життя" Тетяна Плачкова.

"Під час виборчої кампанії ми всі розуміли, що президент Зеленський - це більше збірний образ усіх надій і мрій, в якому кожен виборець бачив щось своє. На жаль, дійсно є розчарування через рік, коли люди не отримали того, чого очікували ... сьогодні я вважаю найбільшим провалом - постійне звільнення міністрів, що насамперед говорить про непрофесійний кадровий резерв", - сказала Плачкова в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Вона зазначила, що з тих людей, які йшли з президентом на вибори і яких представляли під час виборчої кампанії як команду Зеленського, мало хто залишився в ній.

"Відсутність фактично професійної команди призводить до таких результатів, які ми бачимо сьогодні в економічній сфері", - підкреслила народний депутат.

За словами Плачкової, виборці, з якими вона спілкується, також очікували скасування "реформи Супрун" у медицині, про що заявлялося під час виборчої кампанії.

"Але, на жаль, ми не бачимо цього навіть під час пандемії, щоб її (реформу - ІФ-У) хоча б призупинили. Хоча по факту ми розуміємо, що вона призупинена - не закриті ж у нас інфекційні відділення. Але, тим не менше, заяви про це немає, і напрям – у бік продовження реформування медичної системи", - зазначила Плачкова.

Народний депутат підкреслила, що прийняття у Верховній Раді законопроекту про запуск ринку землі "теж не плюс нашому президентові".

"Нам це не озвучували під час кампанії президентської, а зараз заявляють, як про велике досягнення", - підсумувала Плачкова.

21 квітня 2019 року в Україні відбувся другий тур президентських виборів, в якому переміг Зеленський.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА