15:44 16.10.2019

Мінцифри співпрацюватиме з Мінекономіки та диджиталізації Німеччини у сфері блокчейну та кібербезпеки

1 хв читати

Міністерство цифрової трансформації України співпрацюватиме з Міністерством економіки та диджиталізації Німеччини в сфері блокчейн-технологій і кібербезпеки, повідомило українське міністерство.

Під час зустрічі заступників міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції та питань розвитку ІТ-сфери Валерії Іонан та Олександра Борнякова з німецькими колегами досягнуто домовленостей про початок співпраці в сфері блокчейн-технологій і кібербезпеки.

Крім того, сторони домовилися надалі обмінюватися досвідом у розвитку диджитал-навичок населення, а також визначити можливості співпраці з фондами, агентствами та установами, які зацікавлені в освітніх проектах в ІТ-сфері та стартапах.

Також обговорювалися можливі напрями співпраці на регіональному рівні за європейськими програмами з цифровізації, стартап-екосистеми та блокчейн-технологій.

Міністерство економіки та диджиталізаціії Німеччини представляли: керівник департаменту з питань регіонального маркетингу та розвитку, уповноважений з питань зовнішньоекономічних відносин Міністерства економіки та диджиталізації Федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія доктор Тобіас Траупель; радник з питань політики європейського права, координатор програм європейської допомоги Олена Германн, а також відповідальна за стартап-проекти в Центральній і Східній Європі Агентства економічного розвитку Федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія Олена Матекіна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА