16:14 03.09.2019

Суд не задовольнив апеляцію Генпрокуратури на відмову заарештувати майно Ющенка

2 хв читати
Суд не задовольнив апеляцію Генпрокуратури на відмову заарештувати майно Ющенка

Третій президент України (2005-2010) Віктор Ющенко повідомив, що Київський апеляційний суд не задовольнив скаргу прокуратури на відмову Печерського районного суду Києва заарештувати його майно.

"Київський апеляційний суд відмовив прокурорам Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури в задоволенні апеляційної скарги на рішення Печерського райсуду столиці від 9 липня, яким було відмовлено в задоволенні клопотання ГПУ про накладення арешту на майно Віктора Ющенка", - повідомив Ющенко на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

Він зазначив, що відповідне рішення суд ухвалив у понеділок.

За його словами, представники Генпрокуратури паралельно подали ще одне аналогічне клопотання до суду першої інстанції про накладення арешту на майно Ющенка, однак у задоволенні їм також було відмовлено.

"Наприкінці вересня Київський апеляційний суд має розглянути ще одну скаргу ГПУ, тепер уже на інше рішення Печерського суду, яким також відмовлено у клопотанні про накладення арешту на майно Ющенка", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, Ющенка підозрюють у заволодінні комплексом будівель і споруд резиденції "Межигір'я" і будинком у с. Нові Петрівці (Київська обл.), а також земельними ділянками загальною вартістю 540 млн грн.

24 травня 2019 року під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому 25 грудня 2015 року, було складено та відправлено письмове повідомлення про підозру Ющенку.

Ющенко підтвердив факт вручення підозри, але відкинув будь-які обвинувачення та заявив про політичний підтекст цієї справи.

У липні Печерський районний суд Києва не задовольнив клопотання Генеральної прокуратури України про накладення арешту на майно Ющенка в рамках справи про пособництво Віктору Януковичу в заволодінні резиденцією "Межигір'я".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА