18:12 08.06.2019

Гриценко ініціював створення єдиної команди на виборах до ВР з "Рухом нових сил", запитує думку виборців

2 хв читати
Гриценко ініціював створення єдиної команди на виборах до ВР з "Рухом нових сил", запитує думку виборців

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко ініціював створення єдиної команди для участі у виборах до Верховної Ради з "Рухом нових сил" (РНС) Міхеїла Саакашвілі і цікавиться думкою виборців з цього приводу.

"Як ви гадаєте, створення спільної команди з РНС і наша спільна участь у виборах - буде корисна Україні?", - написав Гриценко на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук".

Він нагадав, що з'їзд партії "Громадянська позиція" призначений на понеділок.

Наразі "Громадянська позиція" об'єдналася в єдину команду з трьома партіями – "Народний контроль" (Дмитро Добродомов), "Рідна країна" (Микола Томенко) і Європейська партія України (Микола Катеринчук).

Гриценко зазначив, що партії тісно співпрацювали з "Рухом нових сил" під час президентських виборів.

"Я впевнений, що у РНС через стислі терміни можуть виникнути проблеми з повноцінною участю у виборчому процесі. Хочу виступити з ініціативою об'єднати зусилля досвідчених, принципових і прогресивних лідерів політичних сил виступити разом на парламентських виборах. Тим самим максимально мобілізувати і об'єднати наших виборців", - написав Гриценко.

Раніше в суботу Міхеїл Саакашвілі заявив, що його партія піде на вибори самостійно. "Поглянувши знову на цих старих політиків, на ці старі партії, поглянувши знову на ці договорняки, на те, що багато з них, незалежно від свого особистого ставлення, ще більше підмочили свою репутацію, порівняно з тим, що у них було навіть півтора року тому, коли мене захоплювали і висилали, ми дійшли висновку, що треба йти на вибори самостійно", - сказав він у відеозверненні, розміщеному на його сторінці в соцмережі "Фейсбук".

Раніше Саакашвілі повідомив, що його партія "Рух нових сил" не зможе взяти участі у позачергових виборах через те, що партію зареєстрували на невідому людину. Він закликав політичні сили запропонувати місця в списках своїм однопартійцям.

Мер Києва і лідер партії "Удар" Кличко запропонував Саакашвілі стати главою його політичної сили. Саакашвілі відмовився від цієї пропозиції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА