18:42 07.06.2019

Колесніков упевнений в успіху об'єднаної опозиції, серед пріоритетів назвав відновлення в Україні миру й економіки

2 хв читати
Колесніков упевнений в успіху об'єднаної опозиції, серед пріоритетів назвав відновлення в Україні миру й економіки

Голова політради партії "Опозиційний блок" Борис Колесніков наголосив, що пріоритетні завдання об'єднаної опозиції - відновити в Україні мир і економічну могутність, і висловив переконання, що опозиційні сили зможуть домогтися успіху.

Коментуючи об'єднання опозиції, Колесніков зазначив, що питання миру є пріоритетом для цієї команди. "Доки Україна не відновить територіальну цілісність, немає питання, важливішого за мир. Наступне наше завдання – відновити економічну могутність. Ми маємо створити інвестиційно привабливу країну, досягти соціально відчутного результату для кожного українця", - цитує політика сайт партії "Опозиційний блок".

Колесніков упевнений в успіху об'єднаної опозиції. "Це – перше за час незалежності об'єднання представників місцевого самоврядування та молодих талановитих управлінців, за якими - мільйони. Від Ужгорода до Маріуполя, від Одеси до Харкова. І я хочу наголосити, що сьогодні створюється не просто партія, а опозиційний рух – проти війни, проти розрухи та проти антинародних реформ", - зазначив він.

На думку політика, необхідно створити атмосферу, що панувала в Україні під час Євро-2012. "Якщо нам вдасться повторити таку атмосферу, як після матчу Україна – Швеція, це й буде результатом нашої наполегливої праці на благо майбутнього нашої країни. Це наша мета, і я вважаю, що вона цілком здійсненна", - підсумував він.

Як повідомлялося, партії "Опозиційний блок", Партія миру та розвитку, "Наші", "Відродження" та "Довіряй справам" домовилися про об'єднання з метою спільної участі в позачергових виборах до Верховної Ради.

"Ми об'єдналися! Партії "Опозиційний блок", Партія миру та розвитку, "Наші", "Відродження" і "Довіряй справам". Ми йдемо на вибори разом, щоб відновити мир, економіку і повернути людям достаток. Ми проведемо реальну децентралізацію та скасуємо антинародні "реформи". Реалізувати це можемо лише ми", - написав Вілкул на своїй сторінці в соцмережі Facebook 7 червня після підписання партіями меморандуму про об'єднання.

На запитання журналістів про принципи формування партійного списку та назву об'єднання, лідер фракції "Опозиційний блок" у ВР Вадим Новинський сказав: "Ви це почуєте в неділю на з'їзді нашої об'єднаної політичної сили".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА