13:11 25.05.2019

Трамп прибув з візитом в Японію

2 хв читати
Трамп прибув з візитом в Японію

Американський "Борт номер один" із президентом США Дональдом Трампом і його делегацією приземлився в Японії в міжнародному аеропорту Токіо-Ханеда, повідомляють в суботу західні ЗМІ.

"Готуємося з першою леді Меланією до посадки в Японії. З нетерпінням чекаємо на зустріч з усіма!" - написав раніше в суботу президент США в Твіттері.

В аеропорту президента США і першу леді привітали міністр закордонних справ Японії Таро Коно з дружиною, посол США в Японії Вільям Хагерті, командувач силами США в Японії генерал-лейтенант Кевін Шнайдер та інші представники дипломатичних і військових кіл двох країн.

За даними американських журналістів, поїздка з аеропорту в резиденцію посла США в Японії зайняла близько 20 хвилин.

Очікується, що пізніше в суботу Трамп відвідає вечерю з представниками ділових кіл Японії в цій резиденції.

На тлі візиту американського лідера в Токіо посилили заходи безпеки, поліція мобілізувала в суботу 25 тис. співробітників. У різних районах міста, зокрема там, де проїжджатиме Трамп і його делегація, виставлено КПП. Біля американського посольства чергує велика кількість поліцейських в автомобілях. Також влада Токіо розпорядилася перекрити деякі дороги або їх ділянки для проїзду американської делегації.

Поліція закликала громадян Японії виявити розуміння через тимчасові незручності, пов'язані з посиленими заходами безпеки на вулицях через візит американського лідера в країну.

Американський президент стане першим закордонним лідером, що приїжджають у країну після того, як 1 травня імператор Нарухіто зійшов на трон.

Білий дім раніше повідомляв, що під час чотириденного візиту, який завершиться у вівторок, 28 травня, японський імператор дасть урочистий обід на честь Трампа. Крім того, президент США відвідає турнір із сумо, на якому вручить спеціальний кубок переможцю. Цього дня він зіграє в гольф із прем'єр-міністром Сіндзо Абе, проведе з ним спільну прес-конференцію, а також вирушить на американську військово-морську базу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА