19:55 25.04.2019

У ЦВК відкидають звинувачення в затягуванні процесу підбиття підсумків виборів і зазначають, що навіть випереджають графік

1 хв читати
У ЦВК відкидають звинувачення в затягуванні процесу підбиття підсумків виборів і зазначають, що навіть випереджають графік

Заступник голови Центральної виборчої комісії України Євген Радченко запевняє, що ЦВК підбиває підсумки голосування у рамках встановлених термінів і навіть дещо випереджає графік.

"Є вимоги закону, і ми йдемо навіть із незначним випередженням терміну, який закон нам вказує", - сказав Є.Радченко в телефонному коментарі в ефірі телеканалу "Прямий".

Він зазначив, що, згідно із законом, ЦВК має десять днів від дня повторного голосування – 21 квітня, щоб підбити його підсумки.

"Станом на 25 квітня ЦВК прийняла майже всі протоколи окружних комісій для обробки. Нам залишилися лише три окружні комісії, які заплановані на завтра (26 квітня - ІФ). Крім того, ще залишилося близько 40 дільничних комісій закордонного виборчого округу, для якого ЦВК виконує функції окружної комісії", - сказав заступник голови ЦВК.

Він наголосив, що протягом 24 квітня ЦВК прийняла протоколи від понад 100 окружних комісій, що є безпрецедентною кількістю.

Є.Радченко також звернув увагу, що під час підбиття підсумків першого туру виборів президента 31 березня більше ніж 40 протоколів було відправлено на уточнення, а щодо другого туру такий протокол поки що лише один.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА