19:31 17.04.2019

Команда Зеленського закликає громадян активно йти на вибори та встановити світовий рекорд селфі на тлі виборчих дільниць

1 хв читати
Команда Зеленського закликає громадян активно йти на вибори та встановити світовий рекорд селфі на тлі виборчих дільниць

Команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського закликає громадян активно йти голосувати у другому турі виборів президента 21 квітня і пропонує встановити світовий рекорд селфі на тлі виборчих дільниць.

"21 квітня прийдіть та віддайте голос; зробіть селфі на фоні виборчої дільниці; завантажте його до онлайн-мапи на сайті record2019.com", - ідеться в повідомленні на сторінці команди В.Зеленського у Facebook.

При цьому у В.Зеленського нагадали громадянам, що закон України забороняє робити фотографії в кабінках на виборчих дільницях і з бюлетенями. "Фото треба зробити біля будівлі, де розташована ваша виборча дільниця", - наголошується в повідомленні.

Крім того, посилаючись на дані опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), команда В.Зеленського зазначає, що точно мають намір голосувати в другому турі виборів президента України 21 квітня 54% українців, решта ще остаточно не визначилися.

"Ми маємо зробити все, щоб підвищити явку виборців на дільниці. Закликайте друзів та близьких іти з вами, показуйте наші відео, розповідайте про цінності! Головна ціль 21 квітня - прийти на дільницю. Кожен голос важливий!" - закликають у команді В.Зеленського.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА