16:47 02.04.2019

Зеленський готовий до дебатів

2 хв читати
Зеленський готовий до дебатів

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський готовий брати участь у дебатах перед другим туром президентських виборів, але спочатку треба дочекатися його офіційного оголошення, зазначає політконсультант і радник штабу В.Зеленського Дмитро Разумков.

"Володимир Зеленський вже чітко дав зрозуміти, що готовий до дебатів, і йому абсолютно все одно, буде це Порошенко (нинішній президент України Петро Порошенко - ІФ), Тимошенко (лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко - ІФ) чи якийсь інший кандидат. Як це відбуватиметься, коли, в якому режимі - я поки що про це нічого сказати не можу. Давайте дочекаємося спочатку другого туру, а потім вирішуватимемо проблеми у міру їх надходження", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Д.Разумков зазначив, що розуміє, "в які ворота намагаються грати" опоненти, але вважає, що їм спочатку варто було б вибачитися перед тією кількістю людей, яких образив нинішній президент П.Порошенко, обізвавши їх "маріонетками Коломойського" та називаючи інших кандидатів "проросійськими".

"Під час виборчої кампанії президент говорив, що є він, а решта - це Путін (президент Росії Володимир Путін - ІФ). Так от якось дивно у нього вийшло, тому що, виходячи з тих рейтингів, які показали ці вибори, 85% - це не він (П.Порошенко - ІФ). Але я впевнений, що ці 85% є справжніми патріотами нашої країни, так само, як і ті 15%, які проголосували за нього. І в цьому наша ключова різниця - в повазі до людей, які роблять свій свідомий вибір, у повазі до громадян країни", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА