17:20 26.03.2019

На Троєщині у Києві невідомі зі зброєю влаштували бійку в приймальні нардепа Б.Берези

2 хв читати
На Троєщині у Києві невідомі зі зброєю влаштували бійку в приймальні нардепа Б.Берези

Народний депутат Борислав Береза заявляє, що на його приймальню в Деснянському районі Києва у вівторок вранці напали озброєні особи і закликає главу МВС України Арсена Авакова, главу Нацполіції України Сергія Князєва і начальника столичного главку поліції Андрія Крищенка розібратися в ситуації, знайти і притягнути зловмисників до відповідальності.

Відповідне звернення до керівництва правоохоронних органів нардеп зробив у відеозаписі в соцмережі Facebook у вівторок, розповідаючи про обставини нападу на його приймальню.

Б.Береза також висловив припущення, що невідомі діяли в інтересах місцевого криміналітету через громадську діяльність парламентарія із протидії відкриття гральних будинків і закриття "наливайок".

Водночас, у Відділі комунікації поліції Києва повідомляють, що правоохоронці з'ясовують обставини конфлікту в приймальні народного депутата України, на місці події працює слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції та вирішується питання про правову кваліфікацію події.

"О 13:07 до чергової частини надійшло повідомлення перехожого про те, що на вулиці Олександра Сабурова у приймальні народного депутата перебувають підозрілі люди зі зброєю...Попередньо відомо, що невідомі намагалися потрапити до народного депутата на прийом громадян, проте охорона їх не пустила. Стався конфлікт, після якого візитери, незважаючи на спроби охорони заблокувати їх, протаранивши машину, зникли на автомобілі "Рендж Ровер". Згодом цю машину з механічними пошкодженнями без номерних знаків виявили на стоянці на вулиці Теодора Драйзера", - йдеться в повідомленні.

Подію зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Деснянського управління поліції. Слідчо-оперативна група з'ясовує всі обставини, проводить огляд місця події, спілкується зі свідками і очевидцями. Оперативники розшукують осіб, які спровокували конфлікт в приймальні народного депутата. Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА