21:33 30.08.2018

Парламентська фракція "БПП" закликає колег-нардепів не брати участь в програмах телеканалу "NewsOne", який очолив Портнов

3 хв читати
Парламентська фракція "БПП" закликає колег-нардепів не брати участь в програмах телеканалу "NewsOne", який очолив Портнов

У фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді розповсюдили заяву, в якій висловили обурення антидержавною спрямованістю телеканалу "NewsOne", яка стає все більш антиукраїнською, вдається до маніпулятивних засобів і спотворює реальні факти суспільно-політичного життя України.

"Динаміка антиукраїнських настроїв на телеканалі останнім часом набуває все більших розмірів і все частіше "NewsOne" ретранслює "темники" Кремля, часто використовуючи для цього представників "5-ї колони", - йдеться в заяві фракції "БПП", поширеній в четвер увечері.

У фракції вважають, що останнім фактом того, що телеканал "NewsOne" перетворився на "частину пропагандистської машини Кремля" стало те, що днями управління телеканалу передано в руки екс-заступника глави Адміністрації президента України часів Віктора Януковича Андрія Портнова.

"Передача українського телеканалу в руки втікача, соратника Януковича, який підозрюється в причетності до злочинів проти учасників Революції Гідності, окупації Криму і в державній зраді - ставить під загрозу національну безпеку України, невід'ємною частиною якої є інформаційна безпека", - підкреслюють в "Блоці Петра Порошенка".

А.Портнов, наголошують у фракції, висловлював і продовжує публічно виголошувати антиукраїнські заяви, ставить під сумнів європейський вибір українського народу: "Численні публічні висловлювання пана Портнова підтверджують - він є заклятим ворогом незалежності і державності України".

"Передача телеканалу "NewsOne" в управління кремлівської маріонетки - це пряма агресія Росії в інформаційний простір України! Відтепер, саме під керівництвом Портнова, зрадника України, буде формуватися нова редакційна політика українського телеканалу", - переконані в парламентській фракції "БПП".

У "Блоці Петра Порошенка" вважають, що мета і завдання Росії очевидні - завершити створення повністю проросійського телеканалу "агітпропу" в українському медіа-просторі для ретрансляції російської пропаганди, з метою сіяти страх і напругу в суспільстві.

"Наступ ворога на інформаційному фронті вимагає від нас жорсткої реакції! Тому депутати фракції партії "Блок Петра Порошенка" закликають усіх колег з парламенту, особливо тих, хто відстоює європейський вибір України, демократичні принципи побудови українського суспільства, не брати участь в телепрограмах відверто проросійського телеканалу "NewsOne", який очолює зрадник України", - підсумували в парламентській фракції "БПП".

Як повідомлялося, 29 серпня А.Портнов заявляє, що підписав угоду про управління телеканалом NewsOne (ТОВ "Новини 24 години", Київ) терміном на три роки. "Інформую, що позавчора у Відні підписав угоду про управління телеканалом NewsOne. Власник ста відсотків статутного фонду компанії Володимир Мураєв передав мені телеканал в управління терміном на три роки. За умовами договору мені на комерційних умовах передано право здійснювати всю діяльність з управління телеканалом", - написав А.Портнов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За його словами, угода передбачає, що протягом цього періоду власник не має права втручатися в його діяльність або припинити договір в односторонньому порядку, а якщо захоче продати канал, то має пріоритетно запропонувати його А.Портнову.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА