13:59 01.06.2018

Партія "Розумна сила" спростовує заяви про нібито фінансування з приватного фонду Путіна

2 хв читати

Партія "Розумна сила" спростовує заяви підозрюваного в організації вбивства журналіста Аркадія Бабченка Бориса Германа про нібито фінансуванні цієї політсили з приватного фонду президента РФ Володимира Путіна.

"... викликає подив згадка "розумної сили" в безглуздих, явно замовних, заявах якогось Бориса Германа - підозрюваного в організації "вбивства" Бабченка. (...) Офіційно заявляємо: вся викладена інформація про політичну партію "Розумна сила" в заяві Бориса Германа не має під собою ніяких підстав, є фейком, смішною спробою навісити на нову партію ярлик "агентів Кремля", - йдеться в заяві партії, поширеній в п'ятницю.

У політсилі стверджують, що партія в особі її керівників не має контактів "з так званими "фондами Путіна" й гадки не мала про замовлення на вбивство Олександра Бабченка і ніколи не співпрацювала з Пашинським (глава комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський - ІФ) ".

У партії також заявили, що в рамках розробки спецоперації СБУ до них "офіційних запитів і взагалі оперативно-слідчих заходів не застосовувалося".

Напередодні під час засідання Шевченківського районного суду Києва щодо обрання запобіжного заходу Б.Герману він заявив, що співпрацював з українською контррозвідкою і виявляв російських агентів в Україні. За його словами, він виявив багато шляхів доставки грошей з Росії в Україну.

"Наприклад, партія "Розумна сила" фінансується цим фондом, приватним фондом Путіна. В оточенні Пашинського є люди, які фінансуються цими людьми, і я не знаю, чи сам Пашинський не фінансується цими людьми", - стверджує Б.Герман.

Офіційна дата появи партії "Розумна сила" - липень 2016 року. Політсилу очолює Олександр Соловйов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА