09:53 19.01.2018

Інформаційні операції РФ в Україні, Молдові, ЄС та США - підстава для заборони трансляції російських новин, вважають у "БПП"

1 хв читати
Інформаційні операції РФ в Україні, Молдові, ЄС та США - підстава для заборони трансляції російських новин, вважають у "БПП"

 Народний депутат із фракції "Блок Петра Порошенка", член Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Ірина Фриз вітає заборону трансляції програм новин із Росії в Молдові.

"Відповідні кроки України в цьому напрямі дозволили значно збалансувати ситуацію в інформаційному просторі. Переконана, що рішення офіційного Кишинева приведе до значного покращення ситуації в інформаційній сфері в сусідній державі", - написала нардеп на своїй сторінці в мережі Facebook у четвер.

"Заяви Держдуми РФ з цього приводу вважаю юридично нікчемними і такими, що підтверджують ефективність обмежувально-ізоляційних кроків щодо російської пропаганди та інформаційних операцій", - зазначила І.Фриз на своїй сторінці в Facebook у четвер.

Вона також звернула увагу на те, що російські ЗМІ вже давно втратили статус "медіа" і "перетворилися на пропагандистську машину, що навіть перевершила творіння Геббельса".

"Інформаційні операції Росії на території України, Молдови, а також країн ЄС та США є достатніми підставами для заборони російського мовлення та інформаційної ізоляції Росії для унеможливлення деструктивного впливу на інші країни", - зазначила І.Фріз.

Раніше спікер парламенту Молдови Андріан Канду, який виконує обов'язки президента замість відстороненого Ігоря Додона, підписав закон про зміни до Кодексу про телебачення і радіо, який забороняє трансляцію в республіці російських новинних та інформаційно-аналітичних передач. Закон набуде чинності через місяць після опублікування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА