15:33 17.02.2017

В Україні мають намір створити сайт з базою політиків, які працюють в інтересах РФ

2 хв читати
В Україні мають намір створити сайт з базою політиків, які працюють в інтересах РФ

Громадська платформа "Україна без сепаратизму" заявляє про початок створення єдиної інформаційної бази політиків, які працюють в інтересах агресора - Російської Федерації.

"У нас була ідея повністю завершити цей сайт, а потім вийти з презентацією, але в процесі обробки інформації ми зіткнулися з тим, що дуже багато інформації щодо цих політиків, про яких ми говоримо, вичищено в Інтернеті, і тому ми вирішили зробити презентацію і показати, як виглядатиме сайт, частину якого вже заповнено", - розповіла координатор ГО "Автомайдан Київ" Катерина Кувіта на прес-конференції в п'ятницю в Києві.

За її словами, база містить дані: відео, публікації, матеріали журналістських розслідувань як російських, так і українських політиків, які свідчать про їхню роботу проти України.

"На сайті буде і профайл про друзів України, про політиків, зокрема з Росії, Європи, які підтримують Україну", - повідомила К. Кувіта.

Вона також зазначила, що цей сайт фінансують і допомагають створювати представники української діаспори в Європі. "Організатори сайта задумали це, як "Вікіпедію зради", "Вікіпедію сепаратизму". Це правильна ідея, тому що у суспільства дуже коротка пам'ять... і потрібна публічна систематизація цих речей, багато політики змінюють свідчення, якщо можна так сказати, прибирають свої висловлювання, свої твіти, свої пости з Facebook, свої інтерв'ю... і хочуть постати перед українським суспільством у новому зачищеному вигляді. Ця "Вікіпедія зради" націлена на те, щоб не дати цим людям переодягатися і вискакувати на політичну арену в такому гарному вигляді, показуючи себе патріотами, борцями проти війни", - зазначив журналіст Айдер Муждабаєв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА