17:09 19.12.2016

"Наш край" переміг у Миколаївській та Чернігівській областях на виборах 18 грудня

2 хв читати
"Наш край" переміг у Миколаївській та Чернігівській областях на виборах 18 грудня

Партія "Наш край" посіла перше місце на місцевих виборах в об'єднаних територіальних громадах 18 грудня в Миколаївській і Чернігівській областях, отримавши 30 і 32% голосів або 42 і 26 депутатських мандатів відповідно, свідчать результати паралельного підрахунку голосів, повідомляє прес-служба партії.

"Скажу лише слова подяки тим, хто прийшов на вибори і віддав голос за свого кандидата. Спасибі всім кандидатам, які перемогли, і тим, хто програв", - сказав депутат Миколаївської обласної ради, член політради Миколаївської обласної організації партії "Наш край" Юрій Кормишкін.

У партії повідомляють, що сумарно на двох виборах в об'єднаних територіальних громадах, що відбулися 11 і 18 грудня, "Наш Край" отримав в Миколаївській області 74 депутатських мандати, що становить близько 50% голосів виборців за політичні сили.

У Чернігівській області на виборах 11 грудня перемогу в Батуринській об'єднаній територіальної громади отримав представник "Нашого краю" Леонід Душа, за якого проголосували 78% виборців, а за партію "Наш край" - 57,7%, у результаті чого політична сила буде представлена у Батуринському міській раді 13 депутатами з 22.

18 грудня відбулися вибори до 143 об'єднаних територіальних громадах, зокрема, в 14 в Миколаївській області та в 6 - у Чернігівській.

Як повідомляв раніше Комітет виборців України, лідерами виборів в об'єднаних територіальних громадах 11 грудня є ВО "Батьківщина" (104 депутати) та "Наш край" (89 депутатів).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА