14:52 18.10.2016

Зустрічі Порошенка з главами інститутів ЄС у Брюсселі перенесені з 19 на 20 жовтня

1 хв читати
Зустрічі Порошенка з главами інститутів ЄС у Брюсселі перенесені з 19 на 20 жовтня

Зустрічі президента України Петра Порошенка з керівниками інституцій Європейського Союзу в рамках політичних консультацій високого рівня Україна-ЄС, які були заплановані на 19 жовтня у Брюсселі, перенесли на 20 жовтня, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в дипломатичних колах.

"За домовленістю з європейською стороною, президент України переніс зустрічі, що мали відбутися в середу, на четвер", - сказав співрозмовник агентства у вівторок.

За його словами, одразу ж після переговорів лідерів країн "Нормандському форматі" в Берліні 19 жовтня П. Порошенко поїде до Брюсселя.

Раніше на офіційному сайті глави Української держави повідомлялося, що 19 жовтня в Брюсселі президент П. Порошенко проведе політичні консультації високого рівня Україна - ЄС за участю президента Європейської Ради Дональда Туска, президента Європейської комісії Жан-Клода Юнкера, президента Європейського парламенту Мартіна Шульца та профільних членів Європейської комісії.

За інформацією прес-служби глави держави, лідери України та інституцій ЄС обговорять розвиток ситуації на Донбасі і в Криму, стан виконання Мінських домовленостей і перспективи санкційного режиму щодо Росії у відповідь на її агресію проти України. Учасники зустрічі також обговорять прогрес у впровадженні реформ та шляхи посилення підтримки з боку ЄС, а також скоординують подальші кроки щодо ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС та запровадження безвізового режиму для громадян України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА