14:39 24.06.2015

Обставини призначення Шевченка міністром екології мають розслідувати правоохоронці - "Народний фронт"

2 хв читати
Обставини призначення Шевченка міністром екології мають розслідувати правоохоронці - "Народний фронт"

Партія "Народний фронт" заявляє, що діяльність Ігоря Шевченка на посаді міністра екології та природних ресурсів України і обставини його призначення мають стати предметом розслідування правоохоронних органів.

У заяві партії, поширеній у середу, йдеться про те, що І.Шевченко не має права надалі обіймати свою посаду, оскільки його вчинки кидають тінь на всю парламентську коаліцію.

"Народний фронт" висловлює щирий жаль з приводу того, що такі вчинки окремої фракції з коаліції "Європейська Україна" кидають тінь на всю парламентську більшість. Ми також вважаємо, що обставини призначення І.Шевченка міністром екології та його діяльність на цій посаді мають стати предметом уваги правоохоронних органів", - йдеться в заяві.

У партії заявляють, що "літати в Ніццу на літаку одіозного олігарха Онищенка в той час, коли біля столиці тривала велика пожежа, ризикуючи перекинутися на військову частину і стати однією з найбільших екологічних трагедій для України після Чорнобиля, не лише аморально, це службовий злочин, за який потрібно нести відповідальність.

У "Народному фронті" наголошують, що І.Шевченко не є самостійною фігурою і літав до Ніцци за наказом того, кому зобов'язаний своїм призначенням: "Ми навіть припускаємо, що він не з власної волі літав у Ніццу, а за наказом свого господаря - олігарха Онищенка, якого не міг ослухатися, будучи зобов'язаним йому посадою, викупленою квотою на призначення від фракції "Батьківщина".

"Народний фронт" зазначає, що є документи, які доводять, що І.Шевченка було призначено в уряд за квотою "Батьківщини".

При цьому в політичній силі зазначили, що вчинок міністра "настільки нікчемний", що від нього вже почали відмовлятися політичні партнери.

"Один із таких документів сьогодні активно обговорюється в ЗМІ і соціальних мережах. У ньому чорним по білому написано про закріплену за "Батьківщиною" квоту на призначення міністра екології та природних ресурсів", - наголосили в "Народному фронті".

У вівторок лідерка партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що І.Шевченко представляє в уряді громадські організації, а від "Батьківщини" немає жодного представника в Кабміні.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк є головою політради партії "Народний фронт".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА