11:46 14.02.2013

ЦВК заощадила на проведеннi парламентських виборiв 31 млн грн

2 хв читати
ЦВК заощадила на проведеннi парламентських виборiв 31 млн грн

На проведення виборiв народних депутатiв України, якi вiдбулися 28 жовтня 2012 року, було витрачено 1,011 млрд грн, що на 31,35 млн грн менше, нiж було передбачено на цi цiлi у державному бюджетi.

Як повiдомляє прес-служба Центральної виборчої комiсiї, ЦВК на засiданнi в середу затвердила звiт про використання коштiв державного бюджету, видiлених на пiдготовку i проведення виборiв народних депутатiв України 28 жовтня 2012 року. Цей документ представлено Рахунковiй палатi.

"Вiдповiдно до Звiту, бюджетнi призначення з урахуванням змiн до Закону України "Про державний бюджет України на 2012 рiк" станом на 31 грудня 2012 року становитиме 1 млрд 42 млн 400 тис. грн. Касовi видатки становили 1 млрд 11 млн 049 тис. 34 грн. Таким чином, утворився залишок коштiв в сумi 31 млн 350 тис. 966 грн, якi повернули до державного бюджету пiсля завершення бюджетного перiоду", - йдеться в повiдомленнi.

Залишок невикористаних коштiв утворився за рахунок економiї оплати послуг засобiв масової iнформацiї (друкованої площi та ефiрного часу) через те, що кiлькiсть зареєстрованих ЦВК кандидатiв у народнi депутати в одномандатних виборчих округах була значно меншою, нiж передбачалося в розрахунках.

Також цьому сприяла, зокрема, економiя з оплати послуг у загальнодержавних та регiональних ЗМI щодо розмiщення в них рiшень ЦВК.

Як повiдомлялося, 28 жовтня 2012 року вiдбулася вибори народних депутатiв України, на яких були обранi 445 народних депутатiв iз 450 вiд конституцiйного складу парламенту. У п'яти одномандатних округах ЦВК визнав неможливим встановити результати виборiв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА