16:24 07.12.2012

Україна під час головування в ОБСЄ продовжить діалог щодо захисту прав і свобод ЗМІ - глава МЗС

1 хв читати

Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко під час зустрічі з представником ОБСЄ з питань ЗМІ Дунею Міятович пообіцяв, що під час свого головування в ОБСЄ Україна всіляко сприятиме захисту прав і свобод ЗМІ.

"Під час зустрічі було відзначено готовність України під час свого головування в ОБСЄ продовжити ефективний діалог із приводу шляхів удосконалення захисту прав і свобод ЗМІ на просторі ОБСЄ. У цьому контексті Україна надаватиме всебічне сприяння представнику ОБСЄ Д.Міятовіч у виконанні її мандата в рамках Організації", - повідомляє прес-служба МЗС у п'ятницю.

К.Грищенко поінформував співрозмовницю про вжиті українською владою заходи, спрямовані на забезпечення свободи ЗМІ, а також про плани щодо подальшого зміцнення правових засад у сфері захисту свободи слова в Україні.

У свою чергу представник ОБСЄ позитивно оцінила досягнутий Україною прогрес, зокрема ухвалення низки законодавчих актів, які сприяють розвитку громадянського суспільства.

Згідно з інформацією, Д.Міятовіч привітала рішення українських парламентарів з приводу декриміналізації наклепу, зазначивши, що Україна продемонструвала хороший приклад для інших країн-учасниць ОБСЄ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА