18:11 16.11.2023

Медмережа "Добробут" впровадила цифрову верифікацію даних через застосунок "Дія"

2 хв читати
Медмережа "Добробут" впровадила цифрову верифікацію даних через застосунок "Дія"

Медична мережа "Добробут" впровадила цифрову верифікацію даних пацієнтів у всіх медичних центрах мережі "Добробут" через застосунок "Дія".

Як повідомляє медмережа у своєму пресрелізі, сервіс шерінга значно спрощує і прискорює процес заповнення карти пацієнта та іншої медичної документації, а також виключає ризик виникнення помилок.

Щоб отримати послуги в медичній мережі "Добробут", пацієнт може надати через застосунок "Дія" цифрову копію своєї ID-картки або закордонного паспорта. Для цього потрібно згенерувати в Дії штрихкод потрібного документа та показати його на рецепції.

"Шеринг - зручний сервіс надання копій документів через "Дію". Щоб застосувати сервіс, користувач повинен мати в застосунку той документ, копію якого потрібно надіслати, а також активований "Дія.Підпис", - зазначає керівниця команди з впровадження "Дія" в Міністерстві цифрової трансформації України Ірина Заболотна.

"Добробут" - одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж. До мережі входить 17 медичних центрів у Києві та Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія та аптеки. Медцентри мережі надають послуги для дітей і дорослих більш ніж за 75 медичними напрямами. Щорічно фахівці "Добробуту" проводять понад 7 тис. операцій. У мережі працюють 2,7 тис. співробітників.

З перших днів війни лікувально-діагностичний центр "Добробуту" в Києві безоплатно надавав ургентну медичну допомогу захисникам України та цивільним особам, які зазнали поранень унаслідок бойових дій, у режимі 24/7.

Завдяки діяльності благодійних фондів Direct Relief International і Dobrobut Foundation у ЛДЦ "Добробут" можуть отримати безоплатну допомогу поранені військові та особи, які опинилися у скрутному становищі через війну.

"Добробут" став першою приватною мережею в Україні, що отримала фінансування від федерального уряду США: за підтримки Корпорації міжнародного фінансування США (U.S. International Development Finance Corporation, DFC) компанія побудує сучасний центр фізичної реабілітації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА