17:00 04.07.2023

Медмережа "Добробут" запустила відділення реабілітації та безкоштовну програму лікування для військових

2 хв читати
Медмережа "Добробут" запустила відділення реабілітації та безкоштовну програму лікування для військових

Медична мережа "Добробут" запустила відділення фізичної реабілітації в лікувально-діагностичному центрі за адресою вул. Сім'ї Ідзиковських, 3 у Києві.

Як повідомляють у пресрелізі мережі, відділення очолив Данило Сафронов - один із найдосвідченіших в Україні фахівців із фізичної та реабілітаційної медицини, кандидат наук, лікар вищої категорії, сертифікований викладач методу Neurac в Україні, який має досвід роботи з травмами та їхніми наслідками в зоні бойових дій.

"Війна, що триває в Україні десятий рік, дала потужний поштовх розвитку фізичної реабілітації, хоча нестача фахівців у цій галузі була завжди. Впевнено можу сказати, що сьогодні українські фізичні терапевти - одні з найкращих у світі", - каже Сафронов.

Новий реабілітаційний центр займатиметься відновленням після травм і операцій на опорно-руховому апараті, лікуванням захворювань опорно-рухового апарату та больових синдромів, реабілітацією спортсменів, відновленням після бойових травм, корекцією порушень постави. Пацієнти можуть отримати консультативну допомогу, фізіотерапію, мануальну та рухову терапію.

Крім того, послуги з реабілітації відділення надаватимуть пацієнтам із дегенеративними змінами хребта та суглобів (остеоартритами, грижами, протрузіями), нейропатією (ураженням периферичних нервів), больовим синдромом у м'язах або м'яких сполучних тканинах, тендінопатією (ураженням сухожиль), повільним загоєнням переломів, атрофією м'язів, порушенням кровообігу та іннервації.

Відділення обладнане сучасними фокусними ударно-хвильовими установками та установками для лазерної терапії, підвісними системами Redcord для кінезіотерапії та реабілітації.

Медмережа повідомляє, що в новому відділенні з 3 липня до 31 серпня за підтримки міжнародного благодійного фонду Direct Relief діятиме програма безоплатної реабілітаційної допомоги для військовослужбовців.

"Добробут" - одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж. У портфелі компанії 15 медичних центрів у Києві та Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія та аптеки. Медичні центри мережі надають послуги для дітей і дорослих за більш ніж 75 медичними напрямами. Щорічно фахівці "Добробуту" проводять понад 7 тис. операцій. У мережі працюють понад 2,8 тис. співробітників.

Завдяки співпраці з міжнародними благодійними організаціями Direct Relief International, Children of War Foundation, International Medical Corps та University of Miami Global Institute, а також роботі благодійного фонду "Фонд Добробут" клініки мережі, які продовжили свою роботу навіть під час воєнних дій, протягом місяців значну частину медичних послуг надавали безоплатно. З перших днів війни лікувально-діагностичний центр "Добробуту" в Києві безоплатно надавав ургентну медичну допомогу захисникам України та пораненому внаслідок бойових дій населенню в режимі 24/7. Завдяки діяльності благодійних фондів Direct Relief International і Фонду "Добробут" у лікувально-діагностичному центрі "Добробут" можуть отримати безоплатну допомогу поранені військові та люди, які опинилися в скрутному становищі через воєнні дії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МОЗ підготувало всі нормативні акти для запуску роботи закону про медканабіс

Клініки ще семи європейських країн готуються приєднатися до програми міжнародного медичного партнерства

Фонд Порошенка купив кисневу барокамеру для лікування поранених і профінансував ремонт відділення

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА