19:22 30.03.2021

Документи на участь у конкурсі на посаду глави НСЗУ подали 13 осіб

2 хв читати
Документи на участь у конкурсі на посаду глави НСЗУ подали 13 осіб

Документи на участь у конкурсі на посаду глави Національної служби здоров'я України (НСЗУ) подали 13 осіб, зокрема чотири з нинішньої команди НСЗУ.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в НСЗУ, документи, зокрема, подали в.о. глави НСЗУ Андрій Віленський, директор департаменту комунікацій НСЗУ Тетяна Бойко, директор департаменту фінансів і бухгалтерського обліку - головний бухгалтер НСЗУ Леся Іванищук, начальник управління роботи з договорами зі спеціалізованої меддопомоги в департаменті договірної роботи НСЗУ Олександра Машкевич.

Крім того, документи на конкурс подали засновник консалтингової компанії Revival Institute for Future Вадим Арістов, котрий брав участь у конкурсі на посаду глави НСЗУ в 2020 році, екс-голова Березівського району Одеської області (2015-2018 рр.) і Деснянського району Києва (2018-2019 рр.), бенефіціар ТОВ "Аптекар-Груп" Геннадій Заболотний, лікар-хірург 11-ї лікарні Харкова Максим Литвиненко, засновник і керівник приватного підприємства "Діагностично-лікувальний центр "Медгарант" (Сумська обл.) Тетяна Лакіза.

Документи на участь у конкурсі також подали головлікар КНП "Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Анатолій Нікітін, засновник дистриб'ютора медвиробів ТОВ "Прикарпатська медична компанія" Олег Овчар, заступник директора КНП "Тернопільська комунальна міська лікарня №2" Тетяна Пискливець, головлікар ТОВ "Поділля Медфарм" Анатолій Побережний і директор Бориспільського центру первинної медико-санітарної допомоги Євген Черенок.

Як повідомлялося, у березні 2021 року Кабінет Міністрів України оголосив конкурс на посаду глави НСЗУ. Прийом документів на конкурс завершився 24 березня 2021 року. Тестування кандидатів призначене на 2 квітня.

Для визначення переможця (переможців) конкурсу відбувається співбесіда з кожним кандидатом. Переможця визначає комісія: на посади категорії "А" і посади категорії "Б", які здійснюють повноваження керівників державної служби в державних органах, - суб'єктом призначення. Після співбесіди суб'єкт призначення або керівник державної служби приймає рішення про визначення переможця (переможців) конкурсу або про його (їх) відсутність.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА