16:27 30.04.2024

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Іспанії

2 хв читати
"Нова пошта" відкрила перше відділення в Іспанії

Компанія "Нова пошта" відкрила перше відділення Nova Post в Іспанії - в Барселоні, і планує найближчим часом розширити мережу на Валенсію, Аліканте, Мурсію, Малагу, Естепону і Мадрид, повідомила пресслужба групи у вівторок.

"Відкриття першого відділення в Іспанії - це лише початок. Ми прагнемо бути максимально близькими до наших клієнтів, тому найближчим часом відкриємо ще одне відділення в Барселоні, а протягом року будемо активно розвивати мережу точок сервісу видачі посилок разом із нашими партнерами", - наводяться в релізі слова СЕО Nova Post в Іспанії Олександра Павловського.

Згідно з пресрелізом компанії, у відділенні Nova Post в Барселоні, яке працює щодня, клієнти можуть отримувати і відправляти до України документи, посилки і вантажі до 100 кг. Заявлений термін доставки - від 8 днів.

Вартість доставки з України до Іспанії становить: 1 тис. грн за документи, а також 1,05 тис. грн, 1,7 тис. грн, і 3 тис. грн, за посилки до 2 кг, 10 кг і 30 кг відповідно. При відправленні посилки від 30 до 100 кг оплачується 120 грн за кожен кілограм.

Зазначається, що в травні "Нова пошта" запустить адресне обслуговування в Іспанії, завдяки якому можна буде відправити і доправити вантажі до 1 тис. кг за будь-якою адресою в країні. Доставка кур'єром оплачується додатково 100 грн для відправлень до 30 кг або 120 грн за кожні 100 кг.

Уточнено, що "Нова пошта" наразі має в Європі понад 35 тис. точок сервісу з відправлення та отримання посилок, з яких 90 - власні відділення Nova Post в 11 країнах: Естонії, Польщі, Литві, Латвії, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині, Італії, Угорщині та Молдові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові чути вибухи, ворог завдає ударів "Шахедами" - мер

Позачергові вибори президента Ірану заплановано на 28 червня

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА