19:03 22.03.2024

У Полтаві відкрився центр рекрутингу ЗСУ

2 хв читати

У Полтаві відкрився центр рекрутингу Збройних сил України - це вже четвертий центр рекрутингу, що відкрився в Україні за останні два місяці, повідомляє Міністерство оборони.

"Наразі у центрі вже доступні сотні вакансій у військових частинах ОК "Схід", Національної гвардії України, ТРО. Серед них: оператори БПЛА, водії, спеціалісти з ремонту техніки, медики. Всі вони доступні і для чоловіків, і для жінок. Мінімальне грошове забезпечення на посаді становить 20 тисяч гривень. Також виплачується додаткова винагорода залежно від місця проходження служби", - зазначено в повідомленні на сайті Міноборони в п'ятницю з посиланням на уповноваженого Міноборони з питань рекрутингу Олексія Бежевця.

Як повідомляється, Центр відкрився з ініціативи Міноборони України та Генерального штабу ЗСУ за підтримки Полтавської обласної військової адміністрації.

"Спеціально розроблений алгоритм рекрутингу дозволяє максимально спростити процес підбору посади, а також військової частини кандидатом на військову службу за контрактом. Цей механізм розроблено спільно Генеральним штабом та Міноборони для застосування у рекрутингових центрах та під час пошуку місця служби через онлайн-платформи. Зазначений алгоритм спрощує процес підбору посад та військових частин для кандидатів", - пояснив головний спеціаліст відділу розвитку рекрутингу Головного управління персоналу Генштабу ЗС України полковник Олексій Панов.

"Кожен, хто прийде, буде оформлений саме в ту бригаду і на ту посаду по фаху, яку він забажає. Ми можемо контролювати це разом з представником Міноборони та Генштабом і надавати консультацію, підтримку кожному, хто виявить бажання долучитися до лав ЗСУ", - додав начальник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

Тепер кожен охочий може отримати фахову консультацію, заповнити анкету та, за бажання, рекрутуватися до Збройних сил за адресою: вулиця Соборна 45А.

Аналогічний центри вже відкрито у Львові, Запоріжжі та Дніпрі. Загалом у країні заплановано відкриття 27 центрів рекрутингу ЗСУ до кінця першого півріччя 2024 року.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів - Зеленський

Унаслідок негоди без світла майже 4 тис. споживачів у 28 населених пунктах Сумської області - Міненерго

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА