10:18 12.02.2024

У Павлограді та прилеглих районах без світла близько 30 тис. абонентів

1 хв читати
У Павлограді та прилеглих районах без світла близько 30 тис. абонентів

У Павлограді Дніпропетровської області та прилеглих територіях без напруги внаслідок нічної атаки російських БпЛА на ранок понеділка залишається приблизно 30 тис. абонентів, повідомило Міністерство енергетики.

Як зазначає Міненерго у своєму повідомленні в телеграм-каналі, вночі внаслідок ворожої атаки відключилася підстанція 330 кВ НЕК "Укренерго" в Павлограді, сталася пожежа, пошкоджено енергетичне обладнання.

При цьому знеструмили понад 53 тис. побутових споживачів у Павлограді та прилеглих районах, а також промисловість - завод і сім шахт.

На момент атаки в шахтах під землею перебували понад 1000 працівників. Людей на поверхню не виводили - шахти і завод були заживлені за резервною схемою. Пізніше підстанцію було заживлено від дизель-генератора.

"Пожежу ліквідовано, споживачів електроенергії частково заживили. Однак о 8 ранку через ненадійність схеми підключення споживачі, які відновили електропостачання, знову залишилися без світла", - описало ситуацію міністерство.

Воно додало, що тривають відновлювальні роботи.

Як повідомлялося, рано-вранці понеділка "Укренерго" повідомила, що в ніч на 12 лютого ворог знову завдав ударів БпЛА по енергетичній інфраструктурі Дніпропетровської області. Постраждало обладнання однієї з підстанцій "Укренерго". У Павлоградському та Синельниківському районах частково знеструмлено промислових і приватних споживачів. За її інформацією, для промислових споживачів електропостачання відновлено, триває підключення побутових споживачів. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА