16:04 03.02.2024

Зеленський вручив сертифікати на квартири Героям України та їхнім родинам

2 хв читати
Зеленський вручив сертифікати на квартири Героям України та їхнім родинам

 У межах ініціативи президента щодо забезпечення житлом військовослужбовців - Героїв України Володимир Зеленський вручив ще 30 сертифікатів на одержання квартир воїнам зі складу Сил оборони, яким присвоєно звання Героя України, і сім'ям полеглих Героїв, повідомляє президентська пресслужба в суботу.

Звертаючись до присутніх на зустрічі в Маріїнському палаці, Зеленський зазначив, що сьогоднішній захід - це продовження традиції особливої поваги до українських Героїв.

"Україна завжди помнитиме всіх своїх Героїв. Завжди буде говорити кожному майбутньому поколінню українців і українок про те, які в нашої держави Герої були і будуть. І була і буде повага", - сказав президент.

Він зауважив, що сьогодні висловлюється подяка воїнам, які зразково проявили себе в порятунку України та наших людей і допомогли зберегти українську державність після 2014 року та після 24 лютого 2022 року. Зокрема, це захисники Донецького аеропорту, оборонці Маріуполя та "Азовсталі", учасники боїв за незалежність у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Запорізькій та Київській областях.

Зеленський вручив 30 сертифікатів на квартири: 15 Героям України та 15 сім'ям полеглих воїнів, яким це звання присвоєно посмертно.

Президент особисто передав сертифікати на житло 13 героям України зі складу Збройних Сил, воїну Національної гвардії та працівнику СБУ. Сертифікати також передано сім'ям 12 військовослужбовців ЗСУ, двох воїнів Державної прикордонної служби України та одного нацгвардійця.

Згідно з ініціативою президента, усім українським воїнам рядового та офіцерського складу, яким присвоєно звання Героя України, і членам сімей тих, хто удостоєний цього звання посмертно, держава надасть квартири.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей дістали поранення

Окупанти за добу завдали 335 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Ворог уночі та вранці обстрілював Миколаївську область, є пошкодження рекреаційних об'єктів, житлових будинків та об'єкта теплогенерації

ЗС України за добу ліквідували 1096 окупантів

Увечері та вночі ворог атакував Дніпропетровську область безпілотниками

ППО ліквідувала п’ять із дев’яти ворожих БПЛА у п'яти областях України

У Миколаєві після атаки БПЛА пошкоджено рекреаційні та інфраструктурні об'єкти

У Середземному морі РФ тримає два кораблі, один із них ракетоносій "Калібрів"

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 88 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 32 ракетних і 64 авіаудари

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА