13:51 18.01.2024

На більшій частині України в п'ятницю очікуються опади, на сході та півдні дощі, вдень до 9° тепла

2 хв читати
На більшій частині України в п'ятницю очікуються опади, на сході та півдні дощі, вдень до 9° тепла

У п'ятницю, 19 січня, у південній частині, східних і Дніпропетровській областях України очікуються дощі; температура вночі 1-6° тепла, вдень 4-9° тепла, вночі місцями пориви вітру 15-20 м/с, повідомляє Укргідрометцентр.

На крайньому півдні України в п'ятницю вдень прогнозується до 12°. На решті території помірний дощ та мокрий сніг, на Закарпатті та в Карпатах значний, удень у північній частині невеликі опади; температура протягом доби від 3° тепла до 2° морозу, в центральних областях 0-5° тепла.

Вітер в Україні південно-західний із переходом на північно-західний, 5-10 м/с, уночі на сході країни місцями пориви 15-20 м/с. На дорогах західних і північних областей місцями ожеледиця.

У Києві на 19 січня прогнозується вночі помірний, удень невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень 0-2° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, в Києві 19 січня найвища температура вдень була 9,8° у 2007 р., найнижча вночі -23,0° у 1942 р.

У суботу, 20 січня, вночі в Україні, крім західної частини, вдень у південно-східних та північно-західних областях сніг (на південному сході вдень із дощем); на решті території без опадів. У південних і східних областях подекуди ожеледь і налипання мокрого снігу. Вітер північно-західний із переходом на південно-західний, 7-12 м/с.

Температура у південних, східних областях та в Криму вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла; на решті території вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу, у західних областях близько 0°; у Карпатах вночі 11-16° морозу, вдень 3-8° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала двох ворожих агентів, які готували масовані обстріли України напередодні Великодня

Окупанти передислоковують сили для можливого наступу на Харків - ISW

Окупанти обстріляли Суми та 17 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, є поранений

У російському полоні перебувають 32 представники українських медіа - Мінкультури

У Чернігові в приміщенні банку стався вибух, пошкоджено будівлю

Чергова петиція за припинення зупинки руху наземного транспорту під час повітряних тривог у Києві набрала потрібну кількість голосів

Ворог за добу втратив 1040 осіб

За добу на Харківщині одна загибла, 20 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

Уночі окупанти пошкодили об'єкт "Укренерго" в Сумській області та призвели до відключення обладнання "Харківобленерго"

Ворожий дрон пошкодив високовольтну лінію електропередач у Червоногригорівській ОТГ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА