13:42 17.12.2023

На сході Словаччини в ДТП потрапив автобус з українцями, 8 осіб зазнали травм - МЗС

1 хв читати
На сході Словаччини в ДТП потрапив автобус з українцями, 8 осіб зазнали травм - МЗС

Вісім із 53 пасажирів автобуса, що прямував із Відня до Києва, дістали травм унаслідок дорожньо-транспортної пригоди поблизу с. Даргов Требішовського округу Кошицького краю в Словаччині в неділю, повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

"ДТП сталася за участю автобуса, який прямував за рейсом "Відень-Київ". В автобусі їхали 53 пасажири. Усі - громадяни України. 8 українців дістали травм середнього ступеня тяжкості. Зараз їм надається необхідна медична допомога, загрози їхньому життю немає", - повідомив Ніколенко в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, решту пасажирів було перевезено в місто Кошице, де очікують на запасний автобус. За інформацією посольства, він уже на шляху.

"Українські консули взаємодіють зі словацькими правоохоронцями для з'ясування всіх обставин ДТП, тримають на контролі надання медичної допомоги травмованим українцям. Наші дипломати також проконтролюють, щоб інші пасажири прослідували до Києва на новому автобусі, наданому перевізником", - додав Ніколенко.

За даними словацького видання sme.sk, первинно було зареєстровано дев'ять постраждалих, зокрема діти. Поранених перевозять до лікарень у Кошице та Требішові.

В оперативному центрі служби швидкої медичної допомоги Словаччини повідомили в соцмережі, що постраждалі пасажири перебувають у свідомості, з травмами голови і кінцівок.

У виданні уточнили, що, окрім 53 пасажирів, в автобусі були також два водії. Серед пасажирів були діти. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сили оборони України не підривали міст через канал Сіверський Донець-Донбас

Армія РФ завдала авіаудару по Костянтинівці, поранено чотирьох людей

Зеленський вручив нагороди воїнам-піхотинцям

Унаслідок обстрілу дронами-камікадзе в Нікополі пошкоджена лінія електропередач, люди не постраждали - Дніпропетровська ОВА

Україна вже отримала партію ракет для ЗРК Patriot - Міноборони Іспанії

МЗС Франції спростувало інформацію про те, що в Україну було відправлено французькі війська

Польща продовжить абонплату за надані термінали Starlink - віцепрем'єр Федоров

Парламент Естонії запропонував Естонській православній церкві порвати з Московським патріархатом

Пожежа на "Хімрезерві" не призвела до погіршення якості повітря - голова Кіровоградської ОВА

Зеленський: Президент Литви підтвердив свою участь у Саміті миру у Швейцарії та висловив готовність активно сприяти участі інших країн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА