17:10 10.11.2023

Триває реконструкція Київського госпіталю ветеранів війни, пацієнтів незабаром переведуть у відремонтовані приміщення - Поворозник

2 хв читати

У Київському госпіталі ветеранів війни продовжуються роботи з повної перебудови закладу. Незабаром пацієнтів переведуть у відремонтовані приміщення. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

"Ремонтують не тільки фасади і вікна. Всередині закладу повністю перебудовується простір, який буде зручним насамперед для пацієнтів, ветеранів, які потребують реабілітації, а також для персоналу, який працюватиме з ними. Тобто внутрішні приміщення практично цілком перебудовують, оскільки, підкреслю, нам потрібно створити комфортні умови для військових, – саме такі, на які вони заслуговують, встановити все необхідне обладнання для реабілітації", – заявив Микола Поворозник.

Він зазначив, що площа об’єкту, який ремонтується, – понад 32 тис. кв. м.

Також Микола Поворозник повідомив, що у Київському госпіталі ветеранів війни тривають перевірки внутрішніх контролюючих органів, правоохоронців і представників Державної аудиторської служби.

"У всіх дуже велика зацікавленість до цього проєкту. Місто ж насамперед зацікавлене в тому, щоб виконавці робіт використовували кошти ефективно, особливо на таких об’єктах, що спеціалізуються на реабілітації військових. Наразі багато "хайпу" навколо цього проєкту, чимало й маніпуляцій, на жаль, з’являються нові розслідування, нові данні тощо. Але коли порівнюють ціни, то "забувають" зазначити, що мова йде, скажімо, не про звичайний лінолеум із "Епіцентру", а про спеціальне, вандалостійке покриття, що має витримувати навантаження від візків, милиць тощо. Тому кошторис і проплати після виконаних робіт аналізуватимуть фахові експерти, щоб ні у кого не виникало жодних підозр щодо нецільового чи неефективного використання бюджетних коштів", – зазначив заступник голови КМДА.

Микола Поворозник також наголосив, що до кінця листопада висновки внутрішнього контролю мають бути надані міському голові Києва Віталію Кличко.

Раніше повідомлялося, що після капітального ремонту Київського госпіталю ветеранів війни тут з’явиться великий і сучасний Реабілітаційний центр для захисників. 

Також повідомлялося, що в жовтні мер Києва Віталій Кличко доручив Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА здійснити позапланову перевірку щодо проведення тендеру та заявленої вартості ремонтних робіт у "Київському міському клінічному госпіталі ветеранів війни".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА