08:41 06.11.2023

Вночі російські окупанти атакували південні регіони різними типами ракет та ударними дронами

1 хв читати
Вночі російські окупанти атакували південні регіони різними типами ракет та ударними дронами

У ніч проти понеділка ворог атакував південні регіони різними типами ракет і ударними дронами, повідомляє пресслужба Сил оборони Півдня у своєму телеграм-каналі.

"По Одесі вдарив імовірно "Оніксом" та "Іскандером-М". Влучення в центрі та по законсервованій промисловій будівлі, відповідно. Вибуховою хвилею понівечено кілька багатоповерхових житлових будинків, музей в історичній частині міста, який віднесено до спадщини ЮНЕСКО", - зазначено в повідомленні.

Атака ударних дронів типу "Shahed-131/136" була інтенсивною і щільною, спрямована по припортовій інфраструктурі Одеси.

Сили оборони Півдня повідомляють про знищення 15 дронів силами протиповітряної оборони. У повідомленні також зазначено, що більшість цілей було знищено, проте є влучання.

"На жаль, влучанням пошкоджено складські приміщення, розвантажувальну спецтехніку, автомобілі із зерном. Пожежу оперативно ліквідовано. П'ятеро місцевих жителів звернулися по медичну допомогу з різними травмами. Їх госпіталізовано", - сказано в повідомленні.

Так само в повідомленні йдеться про атаки по Херсону та Миколаєву: "Водночас ворог спрямував протирадіолокаційну ракету Х-31П по Херсону. Вона пошкодила 5-поверховий житловий будинок. Інформації про постраждалих немає. Х-59, випущену по Миколаївщині, знищено силами протиповітряної оборони".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА