17:21 17.07.2023

ПРООН і Канада передали 16 автомобілів для відновлення України

1 хв читати

Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні в партнерстві з урядом Канади передала 16 спеціально обладнаних автомобілів для оперативного реагування на потреби відновлення та реконструкції Донецької, Миколаївської, Сумської, Харківської та Чернігівської областей.

Як повідомляє відділ комунікацій ПРООН в Україні в понеділок, ці автомобілі посилять можливість місцевих та обласних служб задовольняти потреби постраждалих від війни громад.

"Кожна цільова область отримала свій набір автомобілів, що відповідає її першочерговим запитам, оскільки передані мобільні хаби виконують різні завдання і призначені для надання конкретних видів допомоги. Один з автомобілів слугує для надання соціально-психологічних послуг на постраждалих від війни територіях, другий дає змогу оцінити ступінь пошкодження або руйнування об'єктів інфраструктури внаслідок бойових дій, третій потрібен для надання соціальних послуг маломобільним групам населення і жителям віддалених районів", - ідеться в повідомленні.

Автомобілі закуплені й обладнані ПРООН в Україні в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Канади. Програму підтримують 11 міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА