11:30 28.04.2023

Мінкультури пропонує відновити фінансування сертифікатів на культурні послуги - Ткаченко

1 хв читати
Мінкультури пропонує відновити фінансування сертифікатів на культурні послуги - Ткаченко

Міністерство культури та інформаційної політики України подало на розгляд уряду пропозиції щодо фінансування проєкту сертифікатів для громадян на культурні послуги, повідомив голова відомства Олександр Ткаченко.

"У президента була зустріч з митцями, де обговорювали питання необхідності поновлення фінансування і УІК, і УКФ, зокрема прозвучала і теза стосовно поновлення роботи сертифікатів на культурні послуги, які ми використовували під час ковіду. Сертифікати на книги тощо", - сказав Ткаченко в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Міністр зазначив, що відомство подало на розгляд уряду пропозиції щодо додаткового фінансування саме сертифікатів на різні культурні потреби. "Щоб люди змогли сходити за рахунок сертифікатів до театрів, відвідати музеї тощо. Я сподіваюся, що вистачить політичної можливості, і ці кошти, попри те, що половину бюджету фінансують наші партнери, знайдуть із точки зору розуміння потреби населення в культурних послугах", - додав Ткаченко.

Як повідомлялося, у 2021 році було запущено програму єПідтримка, згідно з якою кожен українець, який отримав дві вакцини проти COVID-19, міг отримати 1 тис. грн на спорт, подорожі та відвідування культурних закладів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА