21:32 27.01.2023

Порошенко підготував чергову партію допомоги для ЗС України

1 хв читати
Порошенко підготував чергову партію допомоги для ЗС України

П'ятий президент України, народний депутат (фракція "Євросолідарність") Петро Порошенко спільно з волонтерами громадської організації "Справа громад" підготував чергову партію допомоги для українських військових на сході країни, повідомляє пресслужба "Євросолідарності" у п'ятницю.

"Вирушаємо через декілька годин на Схід. Це наш подарунок 77-й бригаді. Десантники, які зараз ведуть бої в Бахмуті. Це повнопривідні, артилерійські ДАФи", – повідомив нардеп.

Він також заявив про заплановану передачу спеціального КУНГу для 15-ї бригади артилерійської розвідки, яка працює по всій лінії фронту, з якої запускаються оперативно–тактичні безпілотники Poseidon.

Також п'ятий президент показав обладнання, яке буде встановлене у штабі однієї з бригад. "Це дуже велика панель, система спостереження – така сама, яку встановлював Гліб Бабіч у 10-й Гірсько-штурмовій бригаді. Зараз, Глібе, ми продовжуємо твою справу", - зазначив Порошенко.

За його словами, військовим також везуть хімічні грілки, які зараз дуже потрібні на передову та партію генераторів, найпотужніші з яких здатні постачати струмом цілий штаб.

Крім того, Порошенко повідомив, що спецназівцям на схід везуть прально-сушильні машини, а для автомобілів, які працюють на фронті, доставлять нові шини, в які "перевзуються" буси та пікапи, які волонтери відвезли до Збройних сил.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донецьку область - ОВА

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА