18:58 26.12.2022

"Auchan Україна" передасть 3 тис. боксів турботи для Києва

2 хв читати
"Auchan Україна" передасть 3 тис. боксів турботи для Києва

"Auchan Україна" передасть 3 тис. боксів турботи для Києва у межах партнерського проєкту з корпорацією "Біосфера" та школою німецької мови StartDeutsch Schule, повідомили у пресслужбі ритейлера агентству "Інтерфакс-Україна".

Бокси турботи - пакети або коробки з мінімальним набором продуктів, які можуть знадобитися людині, що надовго застрягла в ліфті. До складу кожної коробки входить вода, печиво, сухі серветки, вологі рушники, пакет для сміття, стаканчик і заспокійливе.

У межах партнерського проєкту насамперед такі бокси буде розміщено в будинках, які найчастіше підпадають під стабілізаційні та екстрені відключення світла.

Частину боксів уже передано місту Києву та розміщено у ліфтах столиці, ще 3 тис. коробок готують до відправлення. Цю партію коробок буде розміщено у ліфтах Оболонського, Солом'янського, Подільського та Дніпровського районів. Загалом партнерська програма на цьому етапі передбачає встановлення боксів у 5 тис. ліфтів. У столиці у житловому фонді понад 20 тис. ліфтів.

Як зазначили у пресслужбі ритейлера, "Auchan Україна" разом із партнерами планують розширити проєкт на інші великі міста України.

Auchan Retail – міжнародна компанія роздрібної торгівлі, перший магазин було відкрито у Франції у 1961 році.

ТОВ "Ашан Україна Гіпермаркет" працює в Україні з 2008 року. За даними сайту "Ашан", до російського вторгнення мережа ритейлера налічувала понад 30 магазинів різних форматів (гіпермаркети, супермаркети, pick up point) у дев'яти містах, а також розвиває e-commerce.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Комітет міністрів Ради Європи ухвалив важливе рішення на шляху створення Спецтрибуналу щодо злочину агресії РФ

Українська авіація завдала ударів по 12 районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали одного ракетного і 29 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу зафіксовано 96 бойових зіткнень

Зеленський подякував Норвегії за рішення збільшити підтримку України на $600 млн

У центрах рекрутингу української армії повістки не вручатимуть - Міноборони

На Дніпропетровщині внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені три кафе, шість приватних будинків - голова ОВА

"Ліси України" навесні 2024р. виконали план посадки лісів на 102%

ВР пропонують зрівняти у правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни - законопроєкт

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА