16:55 25.12.2022

Глава МЗС Кулеба і посли України відвідали Миколаїв

2 хв читати
Глава МЗС Кулеба і посли України відвідали Миколаїв

У рамках конференції послів України міністр Дмитро Кулеба разом із заступниками та керівниками українських посольств і представництв за кордоном відвідали Миколаїв.

Як повідомляє в неділю пресслужба МЗС, представники українського дипломатичного корпусу ознайомилися з умовами, в яких живе прифронтове місто, відвідали об'єкти цивільної, зокрема освітньої, інфраструктури, зруйновані або постраждалі внаслідок російських обстрілів.

Посли і керівництво МЗС побували на території ДП "Миколаївський суднобудівний завод", де розміщений недобудований ракетний крейсер, що є однотипним кораблем втопленого ЗСУ флагмана Чорноморського флоту РФ крейсера "Москва". Вони також оглянули постраждалі від російських обстрілів житлові будівлі міста, готель Інгул, національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, Миколаївський ліцей №2, а також будівлю Миколаївської обласної військової адміністрації.

"Побачивши наслідки російської агресії своїми очима, ми готові ще сильніше 24 години на добу і 365 днів на рік орати всю землю миру заради України і на нашу перемогу. Переконувати партнерів і тих, хто досі грає в "нейтральність". Ми будемо домагатися нових результатів для нашої країни, везти нову зброю, нове енергообладнання і заганяти російських негідників у ще більш глибоку ізоляцію", - заявив міністр Кулеба.

Під час зустрічі з цивільним і військовим керівництвом Миколаєва і області обговорювалися зусилля іноземних дипломатичних установ України щодо залучення іноземної допомоги для відновлення і економічного розвитку Миколаєва і регіону, зокрема в сфері кораблебудування і підготовки кадрів у цій сфері.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА