11:40 20.12.2022

Черга на ПП "Ягодин-Дорогуськ" замість електронної тимчасово знову стала живою

2 хв читати
Черга на ПП "Ягодин-Дорогуськ" замість електронної тимчасово знову стала живою

Пропускний пункт "Ягодин-Дорогуськ" для вантажівок, на якому з 12 грудня в порядку експерименту була запущена електронна черга, з 20 грудня до 24 грудня знову буде працювати в порядку живої черги, повідомила Держслужба з безпеки на транспорті ("Укртрансбезпека") в телеграм-каналі.

"Команда проєкту завершує роботи з відновлення основного і резервних серверів сайту електронної черги (echerha.gov.ua), який вийшов з ладу 16 грудня після тривалих перебоїв з енергопостачанням. Ми вже розгорнули системи в декількох різних цифрових центрах і працюємо над безпечним перенесенням даних для збереження кожного запису", - повідомили у відомстві.

"Укртрансбезпека" вказала, що 20-23 грудня водії та перевізники самі визначатимуть, коли їм зручно прибути в термінал і стати в живу чергу.

Відомство пояснило, що тимчасовий перехід до такого режиму необхідний для підготовки перезапуску сайту електронної черги і проїзду автомобілів, які раніше стали в чергу, але не встигли виїхати.

В "Укртрансбезпеці" зазначили, що 23 грудня о 9:00 запис в "Укртрансбезпеці" на сайті echerha.gov.ua буде відновлений.

Відповідно, найближча дата, на яку відкриється запис у загальній черзі – 12:00 25 грудня; у черзі на ветеринарний контроль – 12:00 27 грудня. Надалі з 25 грудня о 12:00 проїзд у загальній черзі через пункт пропуску "Ягодин-Дорогуськ" буде виключно за записом на сайті.

"Ми прагнемо впорядкувати перетин кордону до свят, щоб всі перевізники могли завершити свої справи і водії встигли повернутися додому на свята", - додали у відомстві.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Інформація росіян про нібито удар по штабу ЗСУ в Одесі - фейк

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Окупанти обстріляли село під Харковом, загинула літня жінка - прокуратура

На Великдень чергуватимуть понад 7 тис. рятувальників - ДСНС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА