20:05 02.11.2022

Єрмак обговорив із представником JPMorgan Chase&Co питання співпраці та підтримки України

2 хв читати
Єрмак обговорив із представником JPMorgan Chase&Co питання співпраці та підтримки України

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак обговорив під час відеоконференції з керуючим директором, керівником відділу глобальної взаємодії найбільшого за розміром активів банківського холдингу США JPMorgan Chase & Co Клей Беррі питання співпраці та підтримки України.

Як зазначив Єрмак, Україна відкрита до співпраці – і вже сьогодні формується потужна група експертів, які допомагатимуть у відновленні країни.

"Ми дуже хочемо, щоб Україна була вам цікава не лише в контексті цієї війни, а й під час відновлення... Україні потрібна унікальна формула відновлення, унікальна формула життя після цієї війни, тому, безумовно, ми зацікавлені, щоб найкращі фахівці світу сьогодні приєдналися до цього", – цитує голову ОП пресслужба президента.

При цьому він подякував представникам JPMorgan Chase & Co. за надану реальну допомогу Україні.

У свою чергу, Клей Беррі акцентувала увагу на тому, що підтримка України з боку JPMorgan Chase ґрунтується на розумінні ситуації, що склалася, адже протягом останніх десяти років компанія співпрацює з українським урядом у різних напрямках. Вона висловила надію на посилення взаємодії, оскільки бачить чимало можливостей для Української держави у майбутньому, зокрема під час відновлення.

Заступник керівника Офісу президента Ростислав Шурма, який також взяв участь у зустрічі, поінформував співрозмовників, за якими напрямами Україна прагне залучати інвесторів.

Зокрема, перспективними галузями економіки він назвав зелену енергетику, інфраструктуру, агропромисловий комплекс, класичне виробництво та IT-сектор. На його думку, ці галузі можуть бути зацікавлені у приватному капіталі, інвестиційних банках та стратегічних корпораціях.

Шурма зазначив, що зараз триває діалог з представниками світових інвестиційних компаній щодо потенційної співпраці, і запропонував JPMorgan приєднатися.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

3 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РФ прогресує на полі бою, а війна навряд чи закінчиться найближчим часом - глава розвідки США

Окупанти за минулий день обстріляли 9 громад Сумської області, зафіксовано понад 200 вибухів

Основний удар Росії розпочнеться наприкінці травня або на початку червня - ГУР

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА