13:00 30.10.2022

Під час святкування Гелловіна в Південній Кореї сталася тиснява, 151 людина загинула, 82 поранені, в країні оголошено національний траур

1 хв читати

Під час святкування Гелловіна в Сеулі (Південна Корея) в суботу ввечері сталася тиснява, внаслідок якої 151 людина загинула, ще 82 дістали поранення, повідомляє Associated Press.

"За словами Чхве Сон Бома, начальника пожежної служби Сеульського району Йонгсан, серед загиблих і постраждалих були здебільшого підлітки і люди близько 20 років. За його словами, серед загиблих було 19 іноземців, національність яких не розголошується. Кількість загиблих може ще збільшитися, оскільки 19 поранених перебувають у критичному стані", - йдеться в повідомленні.

У ньому уточнюється, що президент Південної Кореї Юн Сук Ель оголосив у неділю національний траур, а також закликав ретельно розслідувати причини події і перевірити безпеку інших великих культурно-розважальних заходів, зокрема регіональних фестивалів, щоб гарантувати їх безпечне проведення.

У Міністерстві закордонних справ України повідомили, що, за наявними даними, у тисняві в Сеулі громадяни України не постраждали.

"За інформацією корейської влади, українців немає серед постраждалих в тисняві в Сеулі", - написав речник МЗС Олег Ніколенко в Твіттері в неділю вранці.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США співпрацюватимуть з Європою та іншими партнерами щодо санкцій проти Китаю через його постачання Росії

Зеленський: Уся комунікація з партнерами має відображатися на реальній бойовій роботі наших воїнів із засобами ураження - і зараз, а не десь влітку

Зеленський запросив прем'єр-міністра Іраку до участі в Саміті миру

Зеленський під час зустрічі з молодими вченими: Ваші дослідження та відкриття наближають перемогу

Зеленський обговорив із президентом Азербайджану двостороннє співробітництво

"Укренерго" на середу прогнозує відсутність обмежень енергопостачання з 07:00 до 18:00

Почастішали кібератаки на бухгалтерів, можливі шахрайські схеми із системами дистанційного банківського обслуговування

Знищений у Чорному морі російський ракетний корабель "Циклон" не встиг випустити жодної ракети - Плетенчук

У Києві ліквідують пожежу на СТО

Воїни ССО розбили пів дивізіону ЗРК "Бук" росіян

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА