15:15 22.08.2022

КМДА закликала киян дотримуватися особливої обережності найближчими днями

1 хв читати
КМДА закликала киян дотримуватися особливої обережності найближчими днями

Міська влада Києва закликає жителів найближчими днями дотримуватися особливої обережності, суворо дотримуватися заходів безпеки та в разі сигналу повітряної тривоги прямувати в укриття.

"Цьогоріч Україна відзначає річницю Незалежності в умовах воєнного стану і під загрозою можливих обстрілів. Проведення масових заходів заборонено, адже ворог – непередбачуваний, тож маємо бути готові до будь-якого сценарію", - зазначається у повідомленні Київської міської державної адміністрації в телеграм-каналі.

Зазначається, що найближчими днями можливі загрози завдання військами РФ ракетно-бомбових ударів по центрах прийняття рішень, військових об’єктах, об’єктах оборонної промисловості, критичної інфраструктури та розташованих поруч житлових масивах, а також об’єктах, що забезпечують життєдіяльність населення під час відзначення Дня Державного прапора України та Дня Незалежності України.

"Будь ласка, за перших сигналів тривоги одразу прямуйте в укриття, уникайте масових скупчень людей, будьте особливо відповідальними щодо дотримання комендантської години! Пам’ятайте: ці прості правила та заходи безпеки допоможуть зберегти життя вам та вашим близьким!", - наголосили в КМДА.

Джерело: https://t.me/KyivCityOfficial/4916

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА