07:25 28.06.2022

Airbus створить дослідницький центр у китайському місті Сучжоу

1 хв читати
Airbus створить дослідницький центр у китайському місті Сучжоу

Європейська аерокосмічна корпорація Airbus SE створить дослідницький центр Airbus China Research Center у місті Сучжоу східнокитайської провінції Цзянсу.

Цей крок спрямований на подальше розширення промислової присутності Airbus у КНР та демонструє рішучість корпорації стати довгостроковим і надійним партнером у співпраці для авіаційної промисловості країни, повідомила компанія.

"Китай має не лише перспективний авіаційний ринок, а й переваги передових технологій у багатьох аспектах", - зазначив виконавчий віцепрезидент Airbus і головний виконавчий директор Airbus China Джордж Сюй, слова якого наводить агентство "Сіньхуа".

Корпорація має намір зробити внесок у просування високоякісного розвитку авіаційної промисловості КНР, "використовуючи сприятливе бізнес-середовище в Сучжоуському промисловому парку, унікальні переваги Сучжоу у сфері ланцюжка поставок, а також багатий місцевий резерв висококласних талантів", зазначив він.

Дослідницький центр буде розташований у районі дельти Янцзи. Він має розпочати роботу у 2023 році.

Airbus China Research Center переважно зосередить дослідницьку роботу на інфраструктурі водневої енергетики, одночасно надаючи послуги з досліджень та інновацій за іншими напрямами та сприяючи трансформації та модернізації аерокосмічної промисловості за допомогою цифровизації та інтелектуалізації.

У Сучжоуському промисловому парку, який був заснований у 1994 році, працюють високотехнологічні підприємства у галузі штучного інтелекту, біомедичні, нанотехнологій та інтелектуального виробництва.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА