11:45 17.05.2022

Виші завершують процес тимчасового переміщення до безпечних регіонів України

1 хв читати
Виші завершують процес тимчасового переміщення до безпечних регіонів України

Міністерство освіти і науки заявляє, що заклади фахової передвищої та вищої освіти завершують процес тимчасового переміщення в безпечні регіони України.

"Наша головна мета – створення безпечного освітнього середовища для організації здобуття освіти в умовах воєнного стану. Вдячний керівникам закладів вищої освіти, які в найкоротші терміни доклали максимум зусиль, аби здобувачі освіти та колективи продовжували освітній процес у більш безпечних місцях", – наводить слова міністра освіти Сергія Шкарлета пресслужба відомства.

Наголошується, що процес тимчасового переміщення закладів фахової передвищої та вищої освіти з Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей завершено для закладів вищої освіти державної форми власності, що належать до сфери управління Міносвіти, Міністерства охорони здоров'я та Міністерства культури та інформаційної політики.

Згідно з повідомленням, триває переміщення відокремлених структурних підрозділів закладів фахової передвищої та вищої освіти, зокрема приватної форми власності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА